Ekologik Consulting & SanitationCateva Cuvinte despre noi

Ekologik Consulting & Sanitation este o firma de consultanta in managementul deseurilor periculoase si nepericuloase, care asigura colectarea, transportul, stocarea temporara, sortarea si eliminarea finala.

Societatea noastra reprezinta o solutie profesionala in managementul deseurilor pentru toate companiile care isi desfoara activitatea pe teritoriul Romaniei.

De la simple servicii privind managementul deseurilor periculoase , inclusiv colectarea deşeurilor periculoase şi eliminarea deşeurilor periculoase, până la servicii integrate de management si consultanta in gestionarea deseurilor periculoase, fiecare serviciu oferit de Ekologik prevede măsuri eficiente corelate cu respectarea cu strictete a tuturor cerinţelor legale.

Noi nu ne culcam pe lauri, ci facem in mod constant eforturi pentru a identifica soluţii noi şi mai bune pentru fiecare client, asigurându-ne ca suntem intotdeauna înaintea competitiei. Suntem mandri de faptul ca oferim servicii de management al deşeurilor periculoase in deplina siguranta şi cu un cost eficient tuturor clienţilor nostri, precum şi de faptul că prima noastră opţiune in eliminarea deseurilor periculoase este reciclarea sau refolosirea.

top